torsdag 24. juli 2008

Hey, ho, let`s go!

Jeg gleder meg til å oppleve et helt liv sammen med deg!
Jeg takker Gud for at jeg møtte deg, du er sjelevennen min og den beste ektemannen jeg kunne fått. The best is yet to come. :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

jeg vil bare gratulere med alt det flotte fantastiske dere har opplevd:D jeg prøvde sende en gratulasjon ang bryllupet, men vet ikke helt om det kom frem.. håper dere får et fantastisk fint liv sammen, å det vet jeg at dere gjør!! Dere er heldig som har hverandre :D jeg er kjempe glad for at dere har funnet hverandre :D håper bryllupsreisen var fin:D glad i deg klem fra Benedicte

Anonym sa...

Hei! Trillet inn på bloggen din her og leste en del om din tur til Paraguay og kejnte meg sååå igjen! Jeg var ikke misjonsbarn, men måtte likevel flytte sammen med min far og mor da min far var prosjektsleder for et internasjonalt firma som hadde et arbeid i Den Dominikanske Republikk! Jeg var 12 da vi flyttet dit og 16 da vi kom hjem til Norge igjen. Var bare hjemme i Norge 3 ganger på de årene. Situasjonen i Paraguay er nok en del verre enn i D.R. men jeg kjenner meg så igjen med de "ulempene" du skrev opp. Og det med ulykken dere kjørte forbi for eksempel. Du skriver bra og det er interessant å lese! Gratulerer med bryllupet forresten, så søtt:)

www.frkberggren.wordpress.com

Anonym sa...

Eg elske deg vennen! Savne deg her oppe i Trondheim. Nå ska eg ringa deg foresten. :)

Anonym sa...

Forresten måtte eg le litt av tittelen på innlegget. Savne Gabi og Paraguay litt eg og då.