lørdag 11. oktober 2008

Idiotisk forslag fra Unge Venstre

Idag forteller VG at Unge Venstre ønsker å legalisere cannabis (hasj) og kath, samt bordeller.

"Unge Venstre mener at lettere narkotiske stoffer som cannabis og khat skal legaliseres. Vi ønsker at det skal være mulig å søke konsesjon for å selge cannabis og hasj på lik linje med alkohol, og at dette skal kunne selges for eksempel i dagligvareforretninger, sier leder i Unge Venstre, Anne Solsvik, til VG Nett."

Unge Venstre sier selv at de ikke vil at jenter skal prostituere seg, likevel går de inn for bordeller. Hvor er logikken?!

Unge Venstre vil at disse rusmidlene skal legaliseres og kunne selges på lik linje med alkohol. Samtidig vet vi at verken alkohol eller tobakk ville vært lovlig dersom det ble legalisert nå, i vår tid. Man ser flere og flere skadevirkninger med alkohol og tobakk, hver fjerde sykeseng er faktisk alkoholrelatert. Skader på grunn av alkohol og tobakk koster samfunnet altfor mye allerede, hvorfor skal man da være så tankeløs og gå inn for å legalisere narkotiske stoffer? Vi vet hvor skadelig det er! Det blir for dårlig å unnskylde det med at folk ruser seg likevel, vi kan ikke få bukt med det, derfor kan vi like gjerne legalisere og få det ut i matvarebutikkene. Det er for dårlig, den holdningen blir for passiv! Forslaget fra Unge Venstre gjør meg forbanna, mildt sagt.

Ingen kommentarer: